Ydelser

Klar til at se vores ydelser?

Vi tilbyder

Privatflytning

​Vi foretager flytninger for private over hele landet. Med os som flyttefirma er I sikre på, at der bliver taget professionelt og nænsomt hånd om alle jeres ejendele.

Få et gratis flyttetilbud

Vi har mange års erfaring med alle typer flytteopgaver. Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller læs mere her på siden om vores flytteservice.

Erhvervsflytning

Snurre Transport ApS har mange åre erfaring med virksomheds- og kontorflytninger. Det er jeres sikkerhed for, at flytningen vil ske professionelt, effektivt og skånsomt.

Udenlandsflytning

dlandsflytning kan være en stor omvæltning fyldt med koordinering og planlægning. Med Snurre Transport, kan du være sikker på at der er helt styr på selve flytningen.

Delivery,Man,Checking,List,On,Clipboard,Near,Car

Hvorfor skal du vælge os?

Vores smilende og stærke flyttefolk har god sans for at pakke dine ting helt rigtigt. Alting bliver løftet roligt og sikkert samt stablet, uden at noget vælter. Vi sørger desuden for, at skrøbelige ting bliver pakket godt ind, og at alle møbler beskyttes mod ridser. Alle flytninger er dog altid fuldt forsikrede hos os.

01.
Dine ting er forsikret

Vi har et højt serviceniveau og sørger for at dine ting er forsikret under flytningen. Samtidig med at vi sørger for at beskytte møbler fra ridser og skrøbelige dele bliver pakket godt ind.

02.
Erfarne flyttefolk

Vores smilende, stærke flyttefolk har god sans for at pakke dine ting helt rigtigt. Alting bliver løftet roligt og sikkert, samt stablet uden at noget vælter. Vi er troværdige og ordholdende.

03.
Gratis kørsel

Fra vej til vej eller by til by, du betaler én pris uanset hvor lang køreturen er. Skal du uden for landets grænser, finder vi også den helt rette løsning til dig.

04.
Døgnet rundt, til tiden

Står du med en akut flytning eller arbejder du skæve tider, står vi klar til at hjælpe døgnet rundt. Uanset hvornår du skal have hjælp, kommer vi altid til tiden.

Skal vi hjælpe dig?

Vi glæder os til at høre fra dig – og til at gøre din privatflytning til en tryg oplevelse med dine ønsker i centrum.

RING NU